Jeff Kooijman
sr. mensgerichte organisatieontwikkelaar + oprichter DE M FACTOR

Inspirerende spreker/facilitator en locatiehouder Jeff Kooijman is tevens directeur van DE M FACTOR: een ervaren bureau in organisatieontwikkeling.
Hun missie is om bedrijven kampioen te laten worden of blijven in hun markt.

Jeff is een veel gevraagd spreker. Met zijn meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van strategie, cultuur en (persoonlijk) leiderschap weet hij zowel in de boardroom als in zalen met honderden deelnemers op de juiste knoppen te drukken.

Zijn specialisme is om mensen vanuit inspiratie en eenvoud mee te nemen. En om individuele en organisatiebrede obstakels te overwinnen.
Met humor en soms verwarrend eenvoudig. Een inspirerende boost voor je vergadering!

mindset en breinproeverij

workshop

Tijdens een Mindset & Breinproeverij neemt Saskia Verhaeren je mee in een inspirerende workshop waarin je wegwijs wordt gemaakt in het verschil tussen een ‘vaste mindset’ en een ‘groeimindset’.
Je ontdekt welke rol het brein hierin speelt en ontvangt tools om jezelf en elkaar hierin te trainen. Een mooie sessie waarin je direct een aantal zaken ervaart en je huiswaarts keert met bruikbare stappen en tips. Inspiratie tot groei, een open leerhouding & verbinding.

Saskia sluit op professionele wijze zoveel mogelijk aan bij de deelnemende gasten en de ontwikkelvraag van het team. Een op groei gerichte mindset maakt mensen krachtiger, flexibeler en meer ‘veranderproof’. Zo haal je meer uit je jezelf & je team!

Saskia Verhaeren
trainer + adviseur Brein bewust naar groeimindset

Met passie voor ons unieke brein maakt Saskia Verhaeren mensen bewust van hun mindset en de impact ervan.
Geen vaag gedoe maar met heldere stappen en tools! Een absolute aanrader voor een verfrissende kijk op jezelf en je team, waarmee de kans wordt vergroot dat deelnemers echt open gaan staan voor de gewenste veranderingen.

Op zoek naar inspiratie ?

We bespreken graag welke wensen je hebt. Dus neem contact op voor informatie of een offerte op maat.