412A40DC-71E7-4BDA-8A12-6B5FFDA332E0
10
605F55BD-EF65-484C-9C4A-58337DD1ED02
Locatie

Ruimte, uitzicht & inspiratie. Ook dát biedt Watervilla Excellent

Watervilla Excellent is in alle opzichten spectaculair te noemen.
De watervilla is hoogwaardig afgewerkt en zeer smaakvol ingericht. Door de moderne uitstraling en warme sfeer waan je je in Ibiza! Een echte eyecatcher is haar 21 meter lange raampartij, met een weids uitzicht over het brede stuk van de Amstel.

Benoemd als de ‘hotspot’ van het Amstelkwartier, zal je creatieve brein volop inspiratie opdoen.

Wij geven graag de ruimte & vrijheid aan onze gasten. Jullie hebben daarom de volledige exclusiviteit van de Watervilla. Met een groep tot 12 personen kun je plaatsnemen aan de lange tafel voor een inspirerende vergadering of brainstorm. 

Aansluitend is een terras op het zuiden over de hele lengte waar ook groepen kunnen opsplitsen voor een break-out workshop of heerlijk kunnen relaxen. Met mooi weer kunnen alle ramen geheel worden opengeschoven zodat je optimaal kunt genieten van de ruimte. Het terras is voor de helft voorzien van heaters, waardoor je ook in het voor- of najaar heerlijk buiten kunt vertoeven. Ook is gedacht aan zonwering en horren over de gehele lengte.

Het gebruik van wifi, flip-over en flat screen is gratis. Speciaal voor online meetings kun je gebruik maken van onze Meeting Owl.

12
13
R2WndEfw

Bereikbaarheid & Tijden

Op 6 minuten loopafstand van station Amsterdam Amstel en metrostation Spaklerweg – binnen 5 minuten bereikbaar vanaf de A1 en de A2 – ruime parkeergelegenheid in de omgeving én 2 parkeerplekken waarvan 1 gratis. En op een paar minuten loopafstand is er een grote parkeergarage (Parkbee).

Van maandag t/m vrijdag van 8:00-19:00 uur is Watervilla Excellent beschikbaar voor vergaderingen, brainstorms en meer. Afwijkende tijden zijn bespreekbaar

LOCATIE
[wpforms id="21"]
Specials

Inspirerende specials op aanvraag

watervilla-excellent.nl_13-e1499811347264

Varen met klassiek Petterson-jacht

Na een inspirerende dag van vergaderen en brainstormen is het mogelijk om af te sluiten met een tocht op het klassieke Petterson-jacht. Deze zeer bijzondere oldtimer uit 1931 is gemaakt van mahoniehout en zal je een onvergetelijke trip over de grachten van Amsterdam bezorgen.

Varen over de Amsterdamse grachten is mogelijk met maximaal 12 personen. Ook bij slecht weer!

DSC_9107-2000x813

Groot varend terras

Uniek in Amsterdam.

Behoefte aan een ludieke én inspirerende Break Out tijdens de lunch of borrel? Kies dan voor het varend terras.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Arrangement (meerdere mogelijk)


Apparatuur


Specials (o.b.v. beschikbaarheid)

De aanvraag is succesvol verzonden

Bedankt!