features

Watervilla Excellent is in alle opzichten spectaculair te noemen.
De watervilla is hoogwaardig afgewerkt en zeer smaakvol ingericht. Door de moderne uitstraling en warme sfeer waan je je in Ibiza! Een echte eyecatcher is haar 21 meter lange raampartij, met een weids uitzicht over het brede stuk van de Amstel.
Benoemd als de 'hotspot' van het Amstelkwartier, zal je creatieve brein volop inspiratie opdoen.

mogelijkheden

Je kunt op de watervilla gebruik maken van de patio, living, keuken en het kantoor. Met een groep tot 14 personen kun je plaatsnemen aan de lange tafel voor een inspirerende vergadering of brainstorm. Kom je voor een uitgebreidere presentatie of een gezellige borrel? Dan kun je op de hele woonboot met maximaal 30 personen terecht.

Aansluitend is een terras op het zuiden over de hele lengte waar ook groepen kunnen opsplitsen voor een break-out workshop of heerlijk kunnen relaxen. Met mooi weer kunnen alle ramen geheel worden opengeschoven zodat je optimaal kunt genieten van de ruimte. Het terras is voor de helft voorzien van heaters, waardoor je ook in het voor- of najaar heerlijk buiten kunt vertoeven. Ook is gedacht aan zonwering en horren over de gehele lengte.

bereikbaarheid

Op 3 minuten loopafstand van station Amsterdam Amstel en metrostation Spaklerweg - binnen 5 minuten bereikbaar vanaf de A1 en de A2 - ruime parkeergelegenheid in de omgeving én 3 gratis parkeerplekken.

share your moment

Hebben onze locatie en dienstverlening je geïnspireerd?
Zijn de verwachtingen waargemaakt?
Dan zijn we blij wanneer je dit wil delen.

Schrijf hier je bevindingen en lees onze recensies.